Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Κινείται για φορ, αριστερό αμυντικό

Για την απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ κινείται λίγες ώρες πριν τη λήξη της χειμερινής μετεγγραφικής ο Παναθηναϊκός. Στην Αθήνα ...

Για την απόκτηση επιθετικού και αριστερού μπακ κινείται λίγες ώρες πριν τη λήξη της χειμερινής μετεγγραφικής ο Παναθηναϊκός.

Στην Αθήνα σήμερα (Τρίτη) θα έλθει ο Ούγκο Βαρέλα, σκάουτερ και συνεργάτης του προέδρου του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έχει κάνει κάποιες επαφές για την απόκτηση επιθετικού με τη μορφή δανεισμού (οι Σκωτσέζοι έγραψαν για τον Κρις Μπόιντ που αποχωρεί από την αμερικανική Πόρτλαντ Τίμπερς του MLS, αλλά δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο), ενώ έχει στα υπόψη και κάποιους αριστερούς μπακ, παρότι είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να στραφεί στη λύση του Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Παράλληλα, τη στιγμή που ο προπονητής Φάμπρι παραμένει... στον αέρα παρά την κυριακάτικη (27/1) εκτός έδρας νίκη (2-1) επί του Ατρομήτου, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει μια διερευνητική επαφή με τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος δήλωσε στον πολωνικό Τύπο πως θα πει το «ναι» εάν του ζητηθεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εξάλλου, στις 25 Ιανουαρίου έληξε η προθεσμία που είχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τηρήσει τους διακανονισμούς για τα οφειλόμενα που είχαν υπογράψει οι παίκτες και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν. Πλέον υπάρχει κίνδυνος προσφυγής, αν και είναι αμφίβολο αν όσοι τελικά παραμείνουν στην ομάδα θα προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση. Το πρόβλημα είναι πως οι παίκτες θα κληθούν σύντομα να υπογράψουν νέους διακανονισμούς και είναι λογικό να παρουσιάζονται επιφυλακτικοί μετά τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων.

Υπενθυμίζειται, πως τον Μάρτιο η UEFA θα ελέγξει ξανά την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, κι αν εντοπιστεί πρόβλημα ο σύλλογος κινδυνεύει με αυστηρές κυρώσεις και διατρέχει κίνδυνο ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Τέλος, οι Λουκάς Βύντρα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος είναι με το... ενάμισι πόδι εκτός Παναθηναϊκού.

Με τον πρώτο αναμένεται διαζύγιο, έστω κι αν χρειαστεί να καταθέσει προσφυγή. Στη χθεσινή συνάντηση του αντιπροέδρου, Χρήστου Παναγόπουλου, με τον παίκτη και το δικηγόρο του, η πλευρά του διεθνούς άσου φέρεται να ζήτησε όλο το φετινό συμβόλαιο (ισχυρίζεται ότι έχει εισπράξει περίπου 20.000 από τις 600.000 ευρώ που προβλέπει) συν 40% από τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας. Οι «πράσινοι» δεν συμφωνούν, έχουν κάνει αντιπρόταση κι αν δεν γεφυρωθεί το μεγάλο χάσμα, ο Βύντρα θα προχωρήσει σε προσφυγή.

Στον μάνατζερ του Νίκου Σπυρόπουλου διεμήνυσε η διοίκηση της ΠΑΕ πως θα ήταν προτιμότερο να αποχωρήσει έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, καθώς το κλίμα μεταξύ μερίδας οπαδών είναι για τον ίδιο ιδιαίτερα βαρύ. Εφ' όσον ο εκπρόσωπος του έμπειρου αριστερού μπακ δεν βρει πρόταση, ο παίκτης θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει τότε.

Όσον αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, χθες έφερε πρόταση που δεν ήταν ούτε από την Μπολόνια, ούτε από τη Χέρτα, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν. Πάντως πιθανότερο προορισμός του είναι Ιταλία ή Γερμανία. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει, και είτε η ομάδα θα πάρει ένα μικρό ποσό, είτε ο παίκτης θα της χαρίσει ένα μέρος των χρημάτων που εκείνη του οφείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια