Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Βέροια: Αρχή αποχωρήσεων με Καφέ και Ισά

Παρελθόν, όπως φαίνεται, θα αποτελέσουν από την ομάδα της Βέροιας οι Παντελής Καφές και Μοχάμεντ Ισά.   Αφορμή για της τάσεις φυ...

Παρελθόν, όπως φαίνεται, θα αποτελέσουν από την ομάδα της Βέροιας οι Παντελής Καφές και Μοχάμεντ Ισά.




Αφορμή για της τάσεις φυγής των δύο (ίσως και άλλων) παικτών της ομάδας της Ημαθίας αποτέλεσε η στάση του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος, μετά την ήττα στο κρίσιμο ματς στα Γιάννενα, μπήκε εξαγριωμένος στα αποδυτήρια και επιτέθηκε φραστικά στους παίκτες, μιλώντας τους με σκληρά λόγια για την θέση που έφτασε να βρίσκεται η ομάδα, προτελευταία στην βαθμολογία. 

Το συμβάν, αυτό απογοήτευσε και προσέβαλλε τον Έλληνα μέσο, που είπε στους συμπαίκτες του, πριν αναχωρήσουν για την Ξάνθη (αύριο είναι ο επαναληπτικός του Κυπέλλου): «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα με τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις. Έχω εμπιστοσύνη σ’ εσάς και σας εύχομαι κάθε επιτυχία».

Από την άλλη, ο Ισά πήρε τα πράγματά του κι έφυγε ήδη από την πόλη! Ο παίκτης έδειξε πολύ απογοητευμένος με τον συμβάν στα αποδυτήρια, αλλά και με την παντελή έλλειψη οργάνωσης στην «Βασίλισσα του Βορρα».

Η ομάδα της Μακεδονίας κινδυνεύει με διάλυση, με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ. Αν συνεχίσει η άσχημη αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση τα πράγματα ίσως γίνουν ακόμα χειρότερα. Στην Βέροια, όλοι πια περιμένουν τις ενέργειες του προέδρου για την αποκατάσταση της ηρεμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια