Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στη Λεβάντε ο Βύντρα!

Λουκάς Βύντρα, δεν θα γίνει τελικά κάτοικος Πειραιά! Ενώ όλα έδειχναν ότι ο 32χρονος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, θα κατέληγε στον ...

Λουκάς Βύντρα, δεν θα γίνει τελικά κάτοικος Πειραιά!

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο 32χρονος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, θα κατέληγε στον Ολυμπιακό σε μια μεταγραφή-βόμβα για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, το σκηνικό άλλαξε άρδην, τις τελευταίες ώρες με τον Βύντρα να συνεχίζει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, την καριέρα του στην Ισπανία και την Λεβάντε.

Αυτή την ώρα ο Βύντρα “πετάει” για την Ισπανία, όπου το μεσημέρι θα έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα της πόλης της Βαλένθια για την υπογραφή συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Μάλιστα η Λεβάντε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της την κατ΄ αρχήν συμφωνία της με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Πάντως αν τελικά ο Βύντρα φορέσει τη φανέλα της Λεβάντε, τότε δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τους “ερυθρόλευκους” στη φάση των “32” του Europa League, γιατί έχει ήδη αγωνιστεί φέτος στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια