Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Νίκη για Ηρακλή επί της Παναχαϊκής!

Με γκολ των Ισαάκ Τζοβέ Ρουμπί και Σταύρου Βαγγελόπουλου, ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγ...

Με γκολ των Ισαάκ Τζοβέ Ρουμπί και Σταύρου Βαγγελόπουλου, ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στη 18η θέση και αν συνεχίσουν έτσι θα μπουν σε περιπέτειες.

Το ρολόι σημάδευε το 63ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Νέστορας Στεφανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ισαάκ τη δεύτερη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 77', το λεπτό δηλαδή που ο Βαγγελόπουλος έκανε το 2-0 με ωραίο γυριστό σουτ.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Φερνάντες (58' Τούνι), Γ. Παληγεώργος, Ουκάρ (46' Ισαάκ), Τάι, Σουλίδης (84' Ντατίδης), Στεφανίδης.

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Εντζοντό (57' Περέιρα), Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (68' Ι. Κοιλιάρας), Άντονι (68' Γκούρτσας).

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
Δόξα Δράμας - Εργοτέλης 1-0

(86' Πουλάκος)

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα 1-0

(55' Παρασκευαΐδης)

Αναγέννηση Επανομής - ΑΕΛ 0-1

(87' Τσιάρας)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Φωκικός 0-0

Πιερικός - Θρασύβουλος 1-0

(56' Γιαζιτζόγλου)

Παναιτωλικός - Καβάλα 0-0

Καλλονή - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Ολυμπιακός Βόλου - Βύζας Μεγάρων 3-0

(32' Ανιέτε, 43' Σολάκης, 80' Ογκουνσότο)

Απόλλων Σμύρνης - Νίκη Βόλου 1-1

(52' Φαρινόλα / 20' Λαλίν)

Ηρακλής - Παναχαϊκή 2-0

(63' Ισαάκ, 77' Βαγγελόπουλος)

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια