Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σκληρή τιμωρία από την UEFA για Λατσιο!

Συνεχίζει να δείχνει το αυστηρό της πρόσωπο η UEFA απέναντι στον ρατσισμό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να τ...

Συνεχίζει να δείχνει το αυστηρό της πρόσωπο η UEFA απέναντι στον ρατσισμό.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών την Λάτσιο.


Η ιταλική ομάδα βρισκόταν στο εδώλιο λόγω φασιστικών χαιρετισμών των οπαδών της στο πρόσφατο ματς με την Γκλάνμπαχ. Σύμφωνα με τις κατηγορίες, 300 περίπου οπαδοί των ''Λατσιάλι'' χαιρέτισαν φασιστικά δις, στο 13ο και το 20ο λεπτό, κατά την διάρκεια ανάκρουσης του ιταλικού εθνικού ύμνου.

Η ομάδα της Ρώμης έδειξε έκπληκτη με την απόφαση, με χαρακτηριστικές τις δηλώσεις του Κλαούντιο Λολίτο:

" Δύο εντός έδρας αγώνες στο Europa League με κλειστές τις πόρτες: είναι απίστευτο. 
 Επινόησαν πράγματα. Θα κάνουμε έφεση για να μειωθεί τουλάχιστον μία αγωνιστική η ποινή.
 Πρόκειται για μία παράλογη απόφαση βάσει της πραγματικότητας, η Λάτσιο έκανε ό,τι μπορούσε και όφειλε για να εμποδίσει αυτό που συνέβη.
 Το να έχουμε μία τέτοια τιμωρία που συνιστά σοβαρή οικονομική ζημιά για το σύλλογο και εμποδίζει τους φιλάθλους μας να συμμετέχουν σε ένα τέτοιο γεγονός, μου φαίνεται παράλογο.
 Δεν μπορούμε ως σύλλογος να τιμωρούμαστε για το λάθος των λίγων."

Επιπλέον, στην ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ. 

Με την στάση της αυτή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δείχνει την σημασία που δίνει στην καταπολέμηση φαινομένων ρατσισμού στα ευρωπαϊκά γήπεδα, που δυστυχώς πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια, λόγω και την διεθνούς οικονομικής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια