Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πήραν τελικά άδεια ΠΑΣ και ΠΑΟ!

Την απόφαση να γίνουν δεκτές οι εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ αργά το...

Την απόφαση να γίνουν δεκτές οι εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε η δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι Γιαννιώτες θα συμμετάσχουν κανονικά από τη νέα σεζόν στην Ευρώπη, ενώ το "τριφύλλι", μπορεί να συνεχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό χωρίς δεσμεύσεις.

Οι βελτιώσεις που παρουσίασαν στους φακέλους τους οι δύο ΠΑΕ, μετά την απόρριψή τους σε πρώτο βαθμό, φαίνεται πως έπεισαν την Επιτροπή και έτσι, παρά την αρχικά αρνητική εισήγηση, τόσο για τους μεν, όσο και για τους δε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση δόθηκε η πολυπόθητη άδεια.

Αυτό σημαίνει πως οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, όχι όμως και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ωστόσο αποκτά το δικαίωμα να πραγματοποιήσει ελεύθερα τις μεταγραφές που επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια