Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ευρωλίγκα: Μειώθηκε στο μισό η ποινή του Παναθηναϊκού

Δικαιωμένος βγήκε για τις μια από τις δύο εφέσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας καθώς η ποινή των 3 αγωνι...

Δικαιωμένος βγήκε για τις μια από τις δύο εφέσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας καθώς η ποινή των 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών μειώθηκε στη μια ενώ παρέμεινε το πρόστιμο των 40.000 ευρώ. Συν μια αγωνιστική η δεύτερη τιμωρία άρα θα ξεκινήσει την νέα Ευρωλίγκα με δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Αμέσως μετά την «βαριά» ποινή του για τα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός είχε ασκήσει έφεση και όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωλίγκα έγινε κατά το ήμισυ αποδεκτή από τον αθλητικό δικαστή και έτσι η ποινή μειώθηκε από τις 4 στις 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με την ποινή των τριών αγωνιστικών αλλά και άλλης μιας τιμωρίας που ήταν μια ακόμη αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Σήμερα λοιπόν, εκδικάστηκε η πρώτη ποινή η οποία μειώθηκε από τις τρεις αγωνιστικές σε μια και αν σε αυτή συμπληρωθεί και η δεύτερη ποινή που είναι μια ακόμη αγωνιστική τότε αυτό σημαίνει πως "Εξάστερος" θα στερηθεί την βοήθεια των φιλάθλων του στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδι της Ευρωλίγκας της νέας σεζόν. Παράλληλα, επικυρώθηκε το πρόστιμο των 40.000 ευρώ ενώ υπήρξε προειδοποίηση πως σε μελλοντικά επεισόδια θα υπάρξει μεγαλύτερη τιμωρία. 

Από την άλλη, η έφεση των «πράσινων» που αφορούσε τα όσα συνέβησαν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχε ευτυχή κατάληξη καθώς ο αθλητικός δικαστής δεν την έκανε αποδεκτή και έτσι παρέμεινε το πρόστιμο των 9.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια