Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τρινκιερί: «Αν ο Διαμαντίδης λέει αρκετά, τότε αρκετά…»

Για την Εθνική Ελλάδας, τους Σέρβους προπονητές αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της «επίσημης αγαπημέ...


Για την Εθνική Ελλάδας, τους Σέρβους προπονητές αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» Αντρέα Τρινκιερί, τονίζοντας με νόημα πως αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λέει αρκετά τότε είναι αρκετά.

Ο Ιταλός προπονητής που βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να πάρει μέρος σε σεμινάριο προπονητικής μίλησε στη σερβική Novosti και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν είναι σε θέση να μεταπείσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναφερόμενος αρχικά στους Σέρβους προπονητές,ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας επεσήμανε: «Οι Σέρβοι προπονητές είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους κι η καλύτερη "σχολή". Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας και μοναδικός και δε θα υπάρξει νέος Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς και Βουγιόσεβιτς θα είναι οι καλύτεροι για τα επόμενα 300 χρόνια. Δεν έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο ακόμα».

Στη συνέχεια, όταν για ακόμη μια φορά ρωτήθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Διαμαντίδη να μη συνεχίσει με την Εθνική ομάδα, ο Αντρέα Τρινκιερί είπε: «Ο Δημήτρης είναι 33 ετών και άμα ένας τέτοιος πρωταθλητής λέει "αρκετά", τότε αρκετά. Όλοι τον τραβάνε απ' τη μπλούζα και του λένε πως πρέπει να αγωνιστεί, αλλά ποιος είμαι εγώ για να τον μεταπείσω; Από 14 ετών και για κάθε ημέρα έδωσε το 120% και μαζί με τον Σπανούλη και τον Ναβάρο είναι οι 3 καλύτεροι παίκτες της ηπείρου. Είναι πολύτιμος επειδή έπειτα μία χαμένη επίθεση σκέφτεται την επόμενη. Δε μένει στο προηγούμενο λάθος».

Τέλος, σχετικά με το φετινό Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, τόνισε: «Η Σερβία, η Ελλάδα κι η Λιθουανία πάντα αισθάνονται πίεση. Πρόκειται για μπασκετικές χώρες. Το φετινό Eurobasket θα είναι πολύ παράξενο. Θα απουσιάσουν πολλοί παίκτες. Για εμένα την καλύτερη ομάδα την έχει η Γαλλία. Φοβερή ομάδα. Κι η Τουρκία είναι εξαιρετική. Η Ελλάδα δε θα έχει 2 σημαντικούς παίκτες, η Σερβία δε θα έχει 5-6... Είναι σίγουρος πως η νικήτρια ομάδα δε θα κατακτήσει το τρόπαιο αήττητη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια