Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πηρε Παγώνη

  Ο Τάσος Παγώνης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Χανιά  Η ανακοίνωση του ΑΟΧ: "Η Π.Α.Ε. ΑΟ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφα...

 
Ο Τάσος Παγώνης είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Χανιά
 Η ανακοίνωση του ΑΟΧ: "Η Π.Α.Ε. ΑΟ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής  Αναστάσιος Παγώνης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Τον υποδεχόμαστε και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον ΑΟ Χανιά".
 Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Τάσος Παγώνης, αμέσως μετά την υπογραφή τους διετούς συμβολαίου του με τον Α.Ο.Χανιά, τονίζοντας ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα του στόχους της.
 "Υπήρξε ένας συνδυασμός γεγονότων για να έρθω στα Χανιά. Αφενός, η ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας, αφετέρου ο πρώην και πλέον, νυν συμπαίκτης μου, Σωτήρης Τσάτσος που μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΟΧ.
 Επιπλέον, ότι ο ΑΟΧ σε ιστορία και σε κόσμο είναι η δεύτερη ομάδα της Κρήτης, μετά τον ΟΦΗ, και είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και οι στόχοι μας να υλοποιηθούν. Προσωπικά θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια