Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Διπλό χτύπημα η Καλαμαριά

 H Καλαμαριά  προχώρησε στην απόκτησή των  Λι Κουάντιο και Βαλεντίν Βεσελίνοφ  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων ...



 H Καλαμαριά  προχώρησε στην απόκτησή των Λι Κουάντιο και Βαλεντίν Βεσελίνοφ Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση των Lee Kuadio και Valentin Veselinov για την χρονιά 2013-2014.
 Ο 25χρονος Ιβοριανός επιθετικός, έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο αμερικανικό πρωτάθλημα, έπεισε τον Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο Veselinov είναι 21 ετών και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας
. Είναι μέσος και έχει περάσει απ’ όλες τις "μικρές" εθνικές της χώρας του. Έχει αγωνιστεί στις Σλίβεν, Μπότεφ Πλόβντιβ, Ντούναβ Ρούσε και Ετάρ".
 Μάλιστα, οι δυο νεοαποκτηθέντες συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή που αναχώρησε για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 Αναλυτικά οι 27 παίκτες που επέλεξε ο Παντιαράς είναι οι εξής: Καρατζιοβαλής, Βαλσαμάκης, Βασιλειάδης, Σακκάς, Λιόνης, Καπίας, Βέντζιος, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Αλμπάνης, Μωϋσίδης, Βέργος, Μανουσαρίδης, Παρμαξίδης, Κτιστόπουλος, Προβατίδης, Παντελιάδης, Ναλμπάντης, Ορφανός, Δρόσος, Λουϊζίδης, Πασιαλής, Γκουγκουλιάς, Μυλώσης, Βλάχος, Κουάντιο και Βεσελίνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια