Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ήταν Ατρόμητος, αλλά δεν του χαμογέλασε η τύχη!

Ο Ατρόμητος, άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αλλά δεν τα κατάφερε παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Άλκμααρ σ...

Ο Ατρόμητος, άγγιξε το θαύμα της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, αλλά δεν τα κατάφερε παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Άλκμααρ στην Ολλανδία, σε ένα ματς που έγινε σε δυο...δόσεις!

Στα 31 τελευταία λεπτά που παίχτηκαν το πρωί της Παρασκευής στο γήπεδο της Άλκμααρ μετά την διακοπή λόγω φωτιάς στον αγώνα που είχε ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης, οι Περιστεριώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, όμως τελικά δεν έστειλαν για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των Ολλανδών ώστε να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε το δεύτερο “κομμάτι” του αγώνα, προηγούμενος με 1-0 χάρις στο γκολ που είχε σημειώσει στο 53΄ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και απέναντι σε μια Άλκμααρ που έπαιζε με δέκα παίκτες καθώς είχε αποβληθεί μόλις από το 2΄ ο Χένρικσεν για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Ούμπιντεζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 19΄ ο Δ. Παπαδόπουλος είχε χάσει και πέναλτι!

Οι Περιστεριώτες αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα και είδαν την πρόκριση να...πλησιάζει στο 74΄όταν έκαναν το 0-2! Μετά από σέντρα του Ούμπιντεζ ο Καραγκούνης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Από το σημείο αυτό και μετά οι Περιστεριώτες κυνήγησαν το χρυσό τρίτο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε γιατί αρχικά ο Ιγκλέσσιας στο 80΄ και στο 82΄δεν μπόρεσε να στείλει από καλή θέση τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 86΄ο Ναπολεόνι τράνταξε από κοντέ με κοντινό σουτ, το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Εστέμπαν.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς, Χένρικσεν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης (83’ Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (59’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Καραγκούνης,

Δεν υπάρχουν σχόλια