Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλλαγή σελίδας στην Καλλιθέα

 O Γιάννης Αβραντίνης  θα διαδεχθεί τον αείμνηστο Νίκο Σαλευρή.στην Καλλιθέα  Πρόκειται για τον Διευθύνων Σύμβουλο της Ναυτιλιακής Ετα...

 O Γιάννης Αβραντίνης  θα διαδεχθεί τον αείμνηστο Νίκο Σαλευρή.στην Καλλιθέα 
Πρόκειται για τον Διευθύνων Σύμβουλο της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου
Ο Γιάνης Αβραντίνης είναι πτυχιούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ΒΒΑ in Management) και του Long Island University (MBA in Finance).
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στη συνέχεια εργάσθηκε ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1990 -1992 διετέλεσε πρόεδρος της Εθνικής Στεγαστικής Τράπεζας και υποδιοικητής της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας.
Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στους κλάδους τουρισμού, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, real estate και ναυτιλίας, ενώ από το 2010 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου.
Το 2011 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Ν. (Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας) ενώ από το 2011 είναι μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Ν (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας).
Με το ποδόσφαιρο έχει εμπλακεί από καιρό, καθώς είναι ιδιοκτήτης του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Μάλιστα βρέθηκε στη προπόνηση της Παρασκευής και μίλησε στους παίκτες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια