Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μανωλόπουλος: «Οι παίκτες έχουν έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται η ομάδα μίλησε για τη...


Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται η ομάδα μίλησε για την σκληρή δουλειά που κάνουν οι «πράσινοι».

Αν και παραδέχθηκε πως η δουλειά που γίνεται στην πόλη της Ευρυτανίας δεν είναι και το… καλύτερο μέρος της προετοιμασίας για τους παίκτες εξαιτίας των πολύ δυνατών προπονήσεων ωστόσο ο στενός συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη επεσήμανε πως οι νταμπλούχοι ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας της ομάδας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επεσήμανε αρχικά: «Το πρώτο και πιο σημαντικό συμπέρασμα είναι ότι τα παιδιά έχουν έρθει με πάρα πολύ μεγάλη όρεξη. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, είναι πολλές οι ώρες που περνάμε στο παρκέ, στο στίβο. Καμιά φορά με ωραίο τρόπο, με χιούμορ, γκρινιάζουν, αλλά είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Ιδιαίτερα στο κομμάτι του μπάσκετ δείχνουν μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση και αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας».

Προετοιμασία χωρίς απουσίες δεν γίνεται καθώς και φέτος το καλοκαίρι από την ομάδα λείπουν οι διεθνείς για τους οποίους, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε: «Έχουμε φέρει κάποια παιδιά να μας βοηθήσουν, αλλά θεωρώ ότι τους βοηθάμε κι εμείς να γίνουν καλύτεροι μέσα από αυτή την προετοιμασία. Είναι φυσιολογικό ο Παναθηναϊκός να έχει διεθνείς παίκτες. Θεωρώ ότι τα παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα θα είναι εύκολο να προσαρμοστούν. Αλλά και τα παιδιά που δεν ήταν πέρυσι, ο Φώτσης και ο Μαυροκεφαλίδης, είναι παιδιά έμπειρα και έξυπνα και σίγουρα θα προσαρμοστούν πολύ εύκολα. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά θεωρώ ότι και το κλίμα στην ομάδα και οι συμπαίκτες τους θα τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν γρήγορα».

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας οδεύει προς το τέλος και με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι την προσεχή Τρίτη θα αρχίσουν σιγά σιγά και τα φιλικά παιχνίδια. Γεγονός για το οποίο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν τα φιλικά. Όχι μόνο για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, όχι μόνο για να δεις πως αντιδρά η ομάδα σε συνθήκες αγώνα, αλλά και για να σπάσει η ρουτίνα, να αλλάξουν κάποιες εικόνες. Είναι σημαντικό οι παίκτες να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους, η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη αυτό το διάστημα με τις τόσες ώρες μέσα στο γήπεδο και τις συνεχόμενες προπονήσεις».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια