Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σπανούλης: «Εννοούσα ξεσκαρτάρισμα ρόλων»

Εξηγήσεις για την πρόσφατη δήλωσή του περί ξεσκαρταρίσματος της Εθνικής ομάδας έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης τονίζοντας πως εννοούσα ξεσκαρ...


Εξηγήσεις για την πρόσφατη δήλωσή του περί ξεσκαρταρίσματος της Εθνικής ομάδας έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης τονίζοντας πως εννοούσα ξεσκαρτάρισμα στους ρόλους και όχι στα πρόσωπα.


Στο πλαίσιο της Media Day του Ολυμπιακού, ο διεθνής γκαρντ μιλώντας στη Nova όταν ρωτήθηκε για την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Eυρωμπάσκετ της Σλοβενίας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην Εθνική έγιναν πολλά πράγματα λάθος. Ότι και να λέω έχουν την τάση να το μεταφράζουν κάποιοι θετικά και κάποιοι αρνητικά. Όταν μίλησα για ξεσκαρτάρισμα στην Εθνική, δεν είχε να κάνει με πρόσωπα αυτό. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πω ποιοι θα είναι και ποιοι όχι στην Εθνική. Εννοούσα περισσότερο ξεσκαρτάρισμα ρόλων. Στην Εθνική πρέπει να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, το οποίο ν΄ αρχίζει από τη διοίκηση και να καταλήγει στους παίκτες. Αυτό το πλάνο, φέτος, δεν το είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια