Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Και επίσημα στην Κηφισιά ο Αντεγκμπόγιε

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και επίσημα πλέον ο Όγκο Αντεγκμπόγιε καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα των βορε...

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και επίσημα πλέον ο Όγκο Αντεγκμπόγιε καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα των βορείων προαστίων.

Στην προσπάθεια του να ενισχύσει την ομάδα του στην περιφέρεια ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατέληξε στον Βρετανό πλέι μέικερ και έτσι σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Νέα Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Βρετανού αθλητή,
Ogooluwa Adegboye.

WHO IS WHO του Ogooluwa Adegboye
Ο Ogooluwa Adegboye γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1987. Έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ.
Γεννήθηκε στη Νιγηρία αλλά σε ηλικία 3 ετών μετακόμισε στην Αγγλία όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ και αγωνίσθηκε στους Brixtons Topcats. 

Η καριέρα του Adegboye συνεχίστηκε στις ΗΠΑ και στο Lamar Community College (Junior College) στο Κολοράντο, όπου είχε μέσο όρο 11,1 πόντους και 3,2 ασίστ ανά παιχνίδι στα δύο χρόνια όπου φοίτησε και στη συνέχεια μεταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο St. Bonaventure University. Εκει την πρώτη του χρονιά είχε μέσο όρο 6,6 πόντους, 2,4 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 21,6 λεπτά ανά παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο έτος, σε 31 αγώνες, είχε  μέσο όρο 11,5 πόντους, 4 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ σε 39 λεπτά ανά αγώνα.
Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον του ομοσπονδιακού τεχνικού της Μ.Βρετανίας, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας το 2011, όπου είχε 3,6 πόντους και 1,4 ασίστ σε 14,4’ συμμετοχής κατά μέσον όρο.
Ο Adegboye ήταν στην δωδεκάδα των Βρετανών και στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με μ.ο 2,8 πόντους και 1,3 ασίστ σε 15,3’ συμμετοχής».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια