Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπατίστ: «Βρίσκουμε ρυθμό…»

Ανυπόμονος για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύ...

Ανυπόμονος για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι εμφανίστηκε ο Μάικ Μπατίστ ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το αυριανό (01/11, 21:30) παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Αμερικανός σέντερ του τριφυλλιού τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσω. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα είναι μία σκληρή αναμέτρηση. Παίζουμε στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους και έχουν σπουδαίους οπαδούς. Όπως κάθε φορά στην Ευρωλίγκα, θα είναι δύσκολα. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε τους εαυτούς μας, παίξαμε καλά στα τελευταία 2-3 παιχνίδια και χρειάζεται να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Βρίσκουμε ρυθμό κι αυτό αρχίζει απ' τις προπονήσεις. Είναι εντονότερες και νομίζω αυτό είναι που χρειάζεται να μεταφέρουμε στο παρκέ. Νωρίτερα είχαμε τραυματισμούς και ορισμένοι παίκτες δεν ήταν στην κατάλληλη φυσική κατάσταση κι οι προπονήσεις δεν ήταν τόσο έντονες. Όλοι είναι υγιείς τώρα, αισθανόμαστε καλύτερα και μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που μας βοηθά αρκετά».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια