Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

«Ζωντανός» μετά από θρίλερ ο Απόλλωνας

Σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο ντέρμπι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ο Απόλλωνας κάτω από συγκινησιακή φόρτιση για τον χαμό του...

Σε ένα παιχνίδι που ήταν το απόλυτο ντέρμπι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ο Απόλλωνας κάτω από συγκινησιακή φόρτιση για τον χαμό του προέδρου του, του Ανδρέα Μολφέτα επικράτησε με 70-69 του Πανελευσινιακού και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Όπως αναμενόταν αμφίρροπο ήταν το παιχνίδι στην Πάτρα από το ξεκίνημα του με τις δύο ομάδες να είναι κοντά και μόνο ο Απόλλωνας κατάφερε να πάει στο +4(11-7) στο πρώτο εξάλεπτο όμως το δεκάλεπτο έκλεισε με το 17-18.

Στον ίδιο ρυθμό πήγε και η δεύτερη περίοδος με το παιχνίδι να παραμένει αμφίρροπο και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο. Μάλιστα, όταν ο Πανελευσινιακός πήγε στο +4(31-35), οι Πατρινοί απάντησαν με ένα σερί 6-0 και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 37-35.

Γυρνώντας από τα αποδυτήρια το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε και με τις ξένους τους να τους κρατούν μέσα στο παιχνίδι οι δύο ομάδες εξακολούθησαν να πηγαίνουν πόντο πόντο με το τριαντάλεπτο να ολοκληρώνεται ενδεικτικά με το 52-51.

Το ντέρμπι δεν έλεγε να τελειώσει καθώς και στη τελευταία περίοδο. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη ο Απόλλωνας ήταν στο +4 όμως η ομάδα της Ελευσίνας απάντησε και πάλι. Όμως με ένα σερί 4-0 στο 39’ ο Απόλλωνας «καθάρισε» το παιχνίδι καθώς παρά την προσπάθεια του Πανελευσινιακού, οι Πατρινοί άντεξαν και τελικά με το 70-69 πανηγύρισαν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 37-35, 52-51, 70-69

Απόλλων Π. (Βετούλας): Αργυρόπουλος 5, Χιλ 18, Λιανός 8, Καπερώνης , Τέιλορ 2, Ντάνιελ 15, Οικονομόπουλος, Πέτροβιτς 3, Μολφέτας 3, Ζαφείρης, Χοτ 3, Μπολντς 13.

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 4, Παπαμακάριος 13, Τέρνερ 16, Μελισσαράτος 2, Φαγιέ 17, Ρος 10, Αράπης , Μάντζαρης 7, Αβραμίδης.

* Έντονη συγκίνηση υπήρξε στην Περιβόλα καθώς επρόκειτο για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα μετά τον χαμό του προέδρου του, Ανδρέα Μολφέτα. Πριν το τζάμπολ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής τη μνήμη του ενώ οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι της ομάδας άφησαν λουλούδια στη θέση του.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια