Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ήττα-αποκλεισμός από τον Αγροτικό Αστέρα για την ΑΕΚ!

Μετά τους αποκλεισμούς που είχε γνωρίσει παλαιότερα από την Λαμία και την Μηχανιώνα, η «Ένωση» έμεινε έξω και από τον Αγροτικό Αστέρα, χά...

Μετά τους αποκλεισμούς που είχε γνωρίσει παλαιότερα από την Λαμία και την Μηχανιώνα, η «Ένωση» έμεινε έξω και από τον Αγροτικό Αστέρα, χάνοντας με 2-0 στον προημιτελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής που έγινε στο Καυτανζόγλειο και ο οποίος κρίθηκε στην παράταση.

Η εικόνα της ΑΕΚ ήταν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με μια λέξη τραγική με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαια τον αποκλεισμό από έναν Αγροτικό Αστέρα που έπαιξε με οργάνωση και πάθος.

Κορυφαίος παίκτης των νικητών ήταν ο Γιώργος Λαζαρίδης που σημείωσε ένα καταπληκτικό δεύτερο γκολ, ενώ «σέρβιρε» το πρώτο στον Κρυστάλλη.

Από το… ναυάγιο της ΑΕΚ δεν διασώθηκε κανείς παίκτης!!

Η ΑΕΚ έκανε ένα απογοητευτικό πρώτο ημίχρονο και κινδύνευσε σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις από τον μαχητικό Αγροτικό Αστέρα.

Στο 10΄ ο Λαζαρίδης ξεπέρασε τον Τσιρίλο και έβγαλε η σέντρα για να μπλοκάρει την τελευταία στιγμή ο Καραγκιολίδης μπροστά από τον Βελίννη που έχασε το κοντρόλ.

Στο 27΄ ο Λαζαρίδης έκανε το κόρνερ, ο Καραγκιολίδης πραγματοποίησε άστοχη έξοδο για να πιάσει την κεφαλιά ο Γεωργιάδης στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ!

Η τρίτη καλή στιγμή για τον Αγροτικό Αστέρα σημειώθηκε στο 39΄ όταν ο Βελλίνης πέρασε όποιον παίκτη της ΑΕΚ βρήκε μπροστά του από τα δεξιά, στην συνέχεια απέφυγε και τον Καραγκιολίδη, όμως τον έκοψε την τελευταία στιγμή με προβολή ο Τσιρίλο!

Από την πλευρά της η ΑΕΚ δεν έκανε επί της ουσίας τίποτα επιθετικά στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες της να μην μπορούν να βγάλουν ούτε έναν συνδυασμό της προκοπής.

Στο 22΄ ο Μπρέσεβιτς είχε ένα σουτ με το αριστερό που πέρασε πάνω από την εστία ενώ στο 36΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα ήρθε ο Τσιρίλο για να πιάσει την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του πορτιέρο των γηπεδούχων, Ταταρίδης!

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν νευρικά το δεύτερο μέρος και στο 52΄ κινδύνευσαν όταν ο Λαζαρίδης έκανε το κόρνερ, ο Βελλίνης έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά για να διώξει σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει φάσεις και στο 72΄ σε μια γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Λαζαρίδης σούταρε κάτω από την πίεση του Ρόβα για να διώξει σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης! Στο 89΄ πάλι ο Λαζαρίδης έκανε το επικίνδυνο σουτ για να διώξει ξανά σε κόρνερ ο Καραγκιολίδης!

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πλατέλλας σούταρε άουτ από καλή θέση και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση!

Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε με ευκαιρία την παράταση καθώς στο τρίτο λεπτό ο Βελλίνης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε ψηλά άουτ! Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αργυρίου έκανε τη σέντρα και ο Μπρέσεβιτς «έπιασε» μια άστοχη κεφαλιά.

Στο 101΄ ο Ανάκογλου βρήκε τον Μπρέσεβιτς όμως αυτός αστόχησε ξανά με το κεφάλι! Δυο λεπτά αργότερα, ο Πλατέλλας έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπρέσεβιτς αρχικά και στη συνέχεια ο Αργυρίου δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους της παράτασης επεφύλασσε μια ψυχρολουσία για την ΑΕΚ καθώς στο 107΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Λαζαρίδης έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια από τα αριστερά και γύρισε στον Κρυστάλλη ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Η ΑΕΚ προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 108΄ μετά από σέντρα του Πεταυράκη ο Μπρέσεβιτς πλάσαρε εξ΄επαφής για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο γκολκήπερ του Αγροτικού με το πόδι!

Και σαν να μην έφτανε η απώλεια του γκολ για την ΑΕΚ, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 109΄. Ο Λαζαρίδης ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον Καραγκιολίδη και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Στο 110΄ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γεωργιάδη, όμως η ΑΕΚ παρά τις προσπάθειές της στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αλλάξει την…μοίρα της.

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Χρήστος Γκράνας από την Ξάνθη. Με κίτρινες κάρτες χρέωσε τους Θεοδωρίδη, Κορδέρο, Σαμουηλίδη, Κουκουλέκη, ενώ απέβαλλε με δύο κίτρινες τον Γεωργιάδη.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής (80΄Τσεβάς), Πλατέλλας, Ντακόλ (46΄Αργυρίου), Μπρέσεβιτς.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75' Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (57' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46' Κουκουλέκης), Βελλίδης, Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια