Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μοίρασε… φιλιά και ο Παναθηναϊκός (photos)

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι παίκτες του έδωσαν το παρών στο «Δέντρο τω...


Δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι παίκτες του έδωσαν το παρών στο «Δέντρο των Φιλιών» συνεισφέροντας στην εκστρατεία της ΟΠΑΠ «Ένα φιλί, ένα ευρώ».

Αντιπροσωπεία των «πράσινων» και συγκεκριμένα οι Στεφάν Λάσμε, Τζέιμς Γκιστ, Μάικ Μπράμος, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Πινγκ Σανγκ βρέθηκαν σήμερα στο «Δέντρο των Φιλιών», στο κέντρο της Αθήνας, βοηθώντας την εκστρατεία της ΟΠΑΠ «Ένα φιλί, ένα ευρώ».

Μάλιστα, κατά την παρουσία τους εκεί, ο Μάικ Μπράμος μιλώντας για αυτή την φιλανθρωπική προσπάθεια τόνισε: «Μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει μια τέτοια πρόσκληση. Όταν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον, είναι πάντα πολύ σημαντικό. Και αυτό θέλουμε όλοι... Να βοηθάμε όσο μπορούμε ανθρώπους, παιδιά που το έχουν ανάγκη».

Ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τονίζοντας και εκείνος τη μεγάλη σημασία της προσφοράς ανέφερε: «Όταν είναι να προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, ειδικά αυτές τις μέρες, επιβάλλεται να συνεισφέρουμε, να κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Είναι σημαντικό να μπορείς να βοηθάς, ώστε να χαμογελάσουν περισσότερα παιδιά. Κι εύχομαι το νέο έτος να τους φέρει χαμόγελα και υγεία».






Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια