Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μ. Γιουνάιτεντ!

Δείτε τι λένε μερικά από τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: BBC: Η ManUtd υποχρέωθηκε σε ήττα από τ...

Δείτε τι λένε μερικά από τα ξένα ΜΜΕ για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

BBC: Η ManUtd υποχρέωθηκε σε ήττα από τον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της εξόδου από το Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στους "16" της διοργάνωσης.

Sporting Life: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει τα πάντα εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Daily Mail: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιριά του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη του σεζόν καθώς ο Ντομίνγκεζ και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ διασφαλίζουν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Champions League.

Mirror: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες και το επιτελείο του έχει ένα βουνό να αναρριχηθεί εάν θέλουν να φτάσουν στους 8 του Champions League.

Goal.com: Ο Ολυμπιακός έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα. Οι Έλληνες φόρτωσαν και άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τη νίκη τους με 2-0 με τα γκολ των Ντομίνγκεζ και Κάμπελ.

Uefa.com: O Oλυμπιακός ζάλισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίρνει τα ηνία στο ζευγάρι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες χρειάζεται να κάνει πάρα πολλά μετά το τακουνάκι του Ντομίνγκεζ και το υπέροχο σουτ του Κάμπελ που χάρισαν μία διάσημη νίκη στους γηπεδούχους.

Marca: H κρίση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνάει τα σύνορα. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε το χτύπημα.

Αs: O Ολυμπιακός του Μίτσελ δίνει ένα μάθημα στη Μάντσεστερ του Μόγιες.

Mundo Depotivo: Ταφόπλακα του Μίτσελ στη Γιουνάιτεντ.

Sport.es: Ο Ολυμπιακός άφησε τη Γιουνάιτεντ σε ένα ναυάγιο.

Gazzetta dello Sport: Τι πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νικήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Sport Mediaset: Μία ελληνική τραγωδία. Η Γιουνάιτεντ στην κόλαση, Χρειάζεται ανατροπή στο Ολντ Τράφορντ.

Reppublica: Νοκ-άουτ η Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται.

Tuttosport: Xτύπημα του Ολυμπιακού: ηττήθηκε με 2-0 στην Ελλάδα η Μάντσεστερ.

Equipe: Κρύο ντους για Μάντσεστερ.

France Football: H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοτείνιασε στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια