Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πεδουλάκης: «Στην αρχή ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι...

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία για την 8η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο έμπειρος κόουτς του Τριφυλλιού μιλώντας αμέσως μετά την ήττα από τους Ιταλούς επεσήμανε τι δεν πήγε καλά και οι «πράσινοι» έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για να «αγκαλιάσουν» την δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου τους τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο «Mediolanum Forum» για να βοηθήσουν την ομάδα του, λέγοντας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια