Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μπαρτζώκας: «Ήταν άδικη η τεχνική ποινή για τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από την Τουρκία ηττημένος από τη Φενέρμπαχτσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε το παράπονό του για την διαιτησί...

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από την Τουρκία ηττημένος από τη Φενέρμπαχτσε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε το παράπονό του για την διαιτησία κάνοντας λόγο για αδικία.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε πως ήταν άδικη η τεχνική ποινή που ο ίδιος δέχθηκε σε καθοριστικό σημείο του αγώνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τους παίκτες μου, προσπαθήσαμε και στα σαράντα λεπτά του αγώνα, χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στη διάθεσή μας, κι είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο κατά τη γνώμη μου ήταν η τεχνική ποινή η οποία δέχθηκα. Ακόμα και τώρα δεν έχω καταλάβει το λόγο που δέχθηκα αυτή την τεχνική ποινή. Δεν ήταν δίκαιο, όχι για εμένα, αλλά για τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη δύσκολη συνέχεια του TOP 16 της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι μας που είναι με την Αρμάνι Μιλάνο εντός έδρας. Αυτό το TOP 16 είναι αρκετά ανταγωνιστικό, κάθε ομάδα προσπαθεί σκληρά, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τέλος και τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε».


Κλείνοντας όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα λείψει ο Σπανούλης, θα δούμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα μάθουμε το ακριβές διάστημα της απουσίας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια