Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Άρη

Μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να είναι η χαμένη ευκαιρία στο Μιλάνο και η ήτα από την Αρμάνι αλλά η ομάδα με την σημερι...

Μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να είναι η χαμένη ευκαιρία στο Μιλάνο και η ήτα από την Αρμάνι αλλά η ομάδα με την σημερινή επιστροφή της στην Αθήνα θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης για τα εισιτήρια.

Επιστρέφοντας λοιπόν, από το Μιλάνο οι «πράσινοι» δεκαπέντε μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα παίξουν ξανά με τον Άρη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσής της ενημέρωσε τους φιλάθλους του Τριφυλλιού για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Άρη, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (2/3, 4μ.μ.).

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθεύονται, τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι 2ος όροφος Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 – 20.00), αλλά και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 13876 (χρέωση 0,96€/λεπτό από σταθερό και 1,09€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο).

Το Σάββατο (1/3) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11π.μ. ως τις 5μ.μ. Την Κυριακή οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, τα οποία θα ανοίξουν από τις 12μ.μ.».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια