Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ

H Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε εύκολα στην νίκη με 3-1 επί της Σάλκε και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους 8′ του Τσάμπιονς Λιγκ Στο 22′ ο...


H Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε εύκολα στην νίκη με 3-1 επί της Σάλκε και σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους 8′ του Τσάμπιονς Λιγκ
Στο 22′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μπέιλ, η Σάλκε όμως ήταν μαχητική και ισοφάρισε με το τυχερό γκολ του Χούγκλαντ στο 31′ καθώς στο σουτ η μπάλα κόντραρε στον Ράμος και ξεγέλασε τον Κασίγιας.
Μέσα σε δύο λεπτά η Ρεάλ σφράγισε την νίκη της, στο στο 74′ ο Ρονάλντο πέρασε τον Παπαδόπουλο μπήκε στην περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Μοράτα πέτυχε το 3-1 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Ρονάλντο.
ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Κοεντράο, Βαράν, Ράμος (70′ Καρβαχάλ), Νάτσο, Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Αλόνσο (46′ Κασεμίρο), Ρονάλντο, Χεσέ (8′ Μπέιλ), Μοράτα.
ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Χούγκλαντ, Χέβεντες (58′ Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινατς, Μέγερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81′ Ανάν), Νόισταντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46′ Σάλαϊ).

Δεν υπάρχουν σχόλια