Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αποθέωση για τον Φαν Πέρσι από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Διαβάστε  τι αναφέρουν  τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι  μετά τα τρία γκολ που πέτυχε επί του Ολυμπιακού BBC: Το ...

Διαβάστε  τι αναφέρουν  τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι  μετά τα τρία γκολ που πέτυχε επί του Ολυμπιακού

BBC: Το χατ-τρικ του Φαν Πέρσι έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε την ανατροπή που χρειαζόταν και εκτόνωσε την πίεση που ασκείτο στον Ντέιβιντ Μόγιες, με τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Ολντ Τράφορντ" που την έστειλε στα προημιτελικά του Champions League.

Daily Mail: Ο ασυγκράτητος Ρόμπιν πέτυχε χατ-τρικ για να εκτοξεύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους "8" του Champions League... αλλά δεν ήταν καλά όλα τα νέα για τον Μόγιες, αφού ο κορυφαίος επιθετικός Φαν Πέρσι έφυγε με φορείο μετά τα τρία γκολ.




Mirror: Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε τους Κόκκινους Διαβόλους στους "8" του Champions League. Ο Ολλανδός πέτυχε τα γκολ, σε μία συναρπαστική βραδιά στο "Ολντ Τράφορντ", όπου η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες απέκλεισε τους πρωταθλητές Ελλάδος.




The Telegraph: Το χατ-τρικ του Φαν Πέρσι διαλύει την γκρίνια για τον Μόγιες. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανέστησε τη σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα μεγαλειώδες χατ-τρικ, οδηγώντας τη Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League, αν και η συμμετοχή του Ολλανδού τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και αποχώρησε με φορείο.



Daily Express: Ο Φαν Πέρσι σφράγισε την ανατροπή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, αφού το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι τη βοήθησε να νικήσει τον Ολυμπιακό με 3-0 στη βραδιά και 3-2 στο σύνολο.




The Times: Ο Φαν Πέρσι έσωσε τη Γιουνάιτεντ. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε χατ-τρικ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικάει 3-0 τον Ολυμπιακό και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Champions League, ανατρέποντας το μειονέκτημα του 0-2 από το πρώτο παιχνίδι.




Daily Star: Η πραγματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σηκώθηκε στα πόδια της. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ενέπνευσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ορμήξει στους "8" του Champions League με μία συναρπαστική νίκη επί του Ολυμπιακού στο "Ολντ Τράφορντ".




Sporting Life: Ήρωας ο Φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν συνολική νίκη 3-2 επί του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League.

Goal.com: Το χατ-τρικ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε την πρόκριση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν εντυπωσιακά το μειονέκτημα που είχαν, νικώντας με 3-0 τους πρωταθλητές Ελλάδος, για να προκριθούν στους "8" του Champions League.



UEFA: Ο Φαν Πέρσι σφράγισε την ανατροπή.

L' Équipe: Ο Φαν Πέρσι ανέστησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

France Football: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πεθάνει.

Marca: Ο Φαν Πέρσι νίκησε τον Μίτσελ

As: Οδηγός ο Φαν Πέρσι στην ανατροπή της Γιουνάιτεντ με χατ-τρικ

Mundo Deportivo: Ένα χατ-τρικ του Φαν Πέρσι έβαλε τέλος στο ελληνικό όνειρο

Sport.es: Ο Φαν Πέρσι έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά

O Jogo: Ελληνική τραγωδία, έργο του Φαν Πέρσι

A Bola: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε

Record: Η ανατροπή έγινε στο ρυθμό του Φαν Πέρσι

Gazzetta dello Sport: Ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρωας ο Φαν Πέρσι: προημιτελικά!

Corriere dello Sport: Εντυπωσίασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Tuttosport: Σόου του Φαν Πέρσι

Bild: Ο Φαν Πέρσι πυροβολούσε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε

Kicker: Εντυπωσίασε η Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχουν σχόλια