Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ομπράντοβιτς»

Εν αναμονή της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή ...

Εν αναμονή της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του, τόνισε πως πρέπει το συντομότερο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου που στο αυριανό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα τιμήσει τον Σέρβο κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους».

Ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος και στο αποτέλεσμα του αγώνα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε: «Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση να βραβεύει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς όπως ανέφερε στη διάρκεια του ημιχρόνου του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ θα τιμηθεί ο πολυαγαπημένος προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (20/3/2014, 21.45) η διοικητική ηγεσία θα τιμήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια