Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Φλεβαράκης: «Υπάρχουν και εξαιρέσεις και τις καταδικάζουμε»

Τα Τρίκαλα γνώρισαν μια… αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Μπαρτζώκα για φτυσι...

Τα Τρίκαλα γνώρισαν μια… αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Μπαρτζώκα για φτυσιές, ρίψη αντικειμένων και ρατσιστικές συμπεριφορές δεν στάθηκε στο αγωνιστικό μέρος.

Ο έμπειρος κόουτς της ομάδας της Θεσσαλίας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι για την 23η αγωνιστική, δεν στάθηκε στην εμφάνιση των παικτών και προτίμησε να αναφερθεί σε όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Ήταν ευκαιρία να έρθει ο κόσμος να δει μία μεγάλη ομάδα, που έχει πάρει τα τελευταία δύο πρωταθλήματα Ευρώπης. Θεωρώ πως σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάποιοι είχαν μεγάλες προσδοκίες και μαρτυρά την προσπάθεια, που έχουμε κάνει φέτος. Έχουμε ακόμη ματς να δώσουμε, που είναι σημαντικά και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ο κόσμος όλη τη χρονιά έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Για να το λέει ο Γιώργος (σ.σ. Μπαρτζώκας), έτσι είναι και το καταδικάζουμε».

Πάνος: «Να προετοιμαστούμε καλύτερα για τον Πανελευσινιακό»

Από την άλλη, ο Στιβ Πάνος μιλώντας εκ μέρους των παικτών των Τρικάλων στάθηκε στο αγωνιστικό μέρος και αναφερόμενος στην εμφάνιση της ομάδας του επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Εμείς δεν παίξαμε όσο σκληρά μπορούμε στην άμυνα και τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη προπόνηση, να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια