Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ντούβνιακ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόουτς»

Και ο Ούρος Ντούβνιακ μιλώντας μετά τη δύσκολη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στάθηκε στις δύσκολες στιγμές των Σφαιρό...


Και ο Ούρος Ντούβνιακ μιλώντας μετά τη δύσκολη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη στάθηκε στις δύσκολες στιγμές των Σφαιρόπουλου και Τσαϊρέλη, αφιερώνοντας μάλιστα τη νίκη των «κυανέρυθρων» στον κόουτς.

Δίνοντας και εκείνος το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα για την αυλαία της 23ης αγωνιστικής, ο 28χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στα λάθη του Πανιωνίου αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε και έφτασε στη πολύ μεγάλη νίκη ενώ όπως και οι υπόλοιποι έδωσε τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Σφαιρόπουλος για την απώλεια της μητέρας του και στον Μιχάλη Τσαϊρέλη για την απώλεια του πατέρα του.

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είναι στις πρώτες θέσεις τα τελευταία χρόνια. Από την πλευρά μας κάναμε πολύ καλό σκάουτινγκ για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί στην άμυνα. Κάναμε πολλά μικρά λάθη στο τέλος, αλλά επειδή δεν τα παρατήσαμε καταφέραμε να νικήσουμε. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόουτς μας για την απώλεια της μητέρας του και να συλλυπηθούμε τον Μιχάλη Τσαϊρέλη για την απώλεια του πατέρα του», ανέφερε ο Ούρος Ντούβνιακ.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια