Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Κηφισιά: Παρέμεινε πέμπτη και «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ για την τετράδα !

Πραγματοποιώντας νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Νέα Κηφισιά «πλήγωσε» ...

Πραγματοποιώντας νέα εντυπωσιακή εμφάνιση και έχοντας τον έλεγχο και το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Νέα Κηφισιά «πλήγωσε» ξανά το Ρέθυμνο επικρατώντας με 84-76 στο Ζηρίνειο, παρέμεινε στην πέμπτη θέση και πλέον «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα.

Από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις της η Κηφισιά καθώς μπήκε στο παιχνίδι με ένα 5-0 ενώ στα μισά της πρώτης περιόδου ήταν μπροστά με 9 πόντους. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενη το κακό ξεκίνημα του Ρεθύμνου δεν άργησε να πάει και σε διψήφια διαφορά με το 20-9 στο 7ο λεπτό. Λίγο αργότερα έφτασε και στο +13 ενώ το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 24-14.

Στη δεύτερη περίοδο το Ρέθυμνο έδειξε σημάδια «αφύπνισης» και με ένα σερί 7-0 μείωσε αρχικά στους 3 και λίγο αργότερα και στο καλάθι. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια η Κηφισιά πήγε και πάλι στο +9, οι Κρητικοί απάντησαν και πάλι και παρέμειναν σε επαφή με το σκορ με το 38-35 στο 19’. Όμως με ένα σερί 5-0 οι γηπεδούχοι είχαν μια διαφορά ασφαλείας και στο ημίχρονο με το 43-35.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου το Ρέθυμνο μείωσε και πάλι στους 5 όμως και αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία. Η Κηφισιά διατήρησε τον έλεγχο και έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Τσαλδάρη σε πολύ καλή μέρα, «άγγιξε» και το + 15 με το 63-48 ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 64-54.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο το Ρέθυμνο έκανε την ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 5 στο 33ο λεπτό. Από κει και μετά, η Κηφισιά πάτησε πάλι «γκάζι» και με ένα σερί 9-0 πήγε στο 79-65 στο 37ο λεπτό και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και έτσι η Κηφισιά έφτασε εύκολα στη νίκη με το 84-76 και παραμένει στην πέμπτη θέση από όπου «κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ για την είσοδό της στην πρώτη τετράδα.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 43-35, 64-54,

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Κακιούζης 13, Λιακόπουλος 13, Τσαλδάρης 20, Μπάρλος 5, Γουντς 11, Κομποδιέτας, Βασίλιεβιτς 2, Σιούτης 2, Ψαθάς 16, Γκάρετ 2, Αντγκμπόγιε, Πετροδημόπουλος.

Ρέθυμνο (Καλαφατάκης): Χαρτ 5, Καλλινικίδης 4, Καλαμπόκης 9, Κουμπούρας 2, Ράιτ 11, Κανονίδης, Λάτοβιτς 3, Σίννης 8, Εζιούκου 10, Ντρτσα 14, Γκάμπριελ 10.

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια