Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για… «Ζοτς» με τις ευχές του προέδρου

Πανέτοιμος να βάλει στην άκρη τα… συναισθήματά του και να πάρει την καθοριστική για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας νίκη επ...

Πανέτοιμος να βάλει στην άκρη τα… συναισθήματά του και να πάρει την καθοριστική για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον αυριανό αγώνα που έχει σημαδευτεί από την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτ στο ΟΑΚΑ.

Οι άνθρωποι του Εξάστερου με δεδομένο την μεγάλη τους αγάπη για τον «Ζοτς» αλλά και αναγνωρίζοντας όλα όσα πρόσφερε ο Σέρβος κόουτς στην ομάδα έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή υποδοχή όμως πίσω από την… γιορτή όπως πολύ σωστά επεσήμανε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κρύβονται παγίδες. Ουσιαστικά ο νέος κόουτς της ομάδας τόνισε με αυτή τη φράση την κρισιμότητα του αγώνα καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για την πρόκριση.

Με δεδομένο λοιπόν, την κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και την ιδιαιτερότητα του λόγω «Ζοτς» ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την τουρκική ομάδα. Ο κ. Γιαννακόπουλος παρακολούθησε σχεδόν όλο το πρόγραμμα των «πράσινων» ενώ είχε ευκαιρία να μιλήσει με το προπονητικό τιμ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είδε με χαρά τον Ραμέλ Κάρι να προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα είναι αύριο στην αποστολή ενώ αντίθετα ο Τζέιμς Γκιστ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια