Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αλβέρτης: «Χαρά για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς, καταδικασμένοι για αυτό που πρέπει να κάνουμε»

Μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αναφέρθηκε μόνο στο παιχνίδι με ...

Μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν αναφέρθηκε μόνο στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό αλλά στάθηκε και στον ιδιαίτερο αγώνα της Πέμπτης και την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της αυλαίας της 21ης αγωνιστικής ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού, εξήγησε πως με χαρά θα υποδεχθούν όλοι στην ομάδα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως παράλληλα επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να κάνει αυτό που πρέπει που δεν είναι άλλο, από την άκρως καθοριστική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. «Ξέραμε ότι τα παιχνίδια μετά την Ευρώπη κρύβουν παγίδες, πόσο μάλλον απέναντι σε διψασμένες ομάδες για να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ. Προσπαθούμε να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Η ομάδα μπόρεσε, έτρεξε, έβγαλε φάσεις στον αιφνιδιασμό. Μέχρι την τέταρτη περίοδο όλα ήταν καλά, μετά λίγο η κούραση, λίγο η έλλειψη συγκέντρωσης έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν γρήγορα, δεν υπάρχει χρόνος ούτε για χαρές, ούτε για στεναχώριες. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα μέσα σε λίγο χρόνο. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι μαζί, δυνατή, θα παλέψει. Έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία, για τους λόγους που ξέρουμε. Με χαρά θα έχουμε τον Ζέλικο να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει. Τα παιδιά βρήκαν χρόνο, προσπάθησαν για το καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί προσπάθησε, του εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια», τόνισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Παππάς: «Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα προβλήματά μας»

Από την άλλη, ο εκ των κορυφαίων του αγώνα, ο Νίκος Παππάς μιλώντας και εκείνος στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα προβλήματα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και… υποσχέθηκε βελτίωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντί σε μία αρκετά καλή ομάδα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε καλά, τρέξαμε, βγάλαμε εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο είχαμε κενά διαστήματα και κάποια ασυνεννοησία στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να μειώσουμε τα προβλήματά μας. Έχουμε μπροστά ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Φενέρ, θα πάμε για νίκη κι από εκεί και πέρα θα δούμε». 

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια