Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ολυμπιακός: Επέστρεψε με χαμηλές ταχύτητες

Στην ελληνική πραγματικότητα με μια χαλαρή νίκη επέστρεψε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 75-67 της Νέας Κηφισιάς στην αυλαία της 25 ης αγ...

Στην ελληνική πραγματικότητα με μια χαλαρή νίκη επέστρεψε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 75-67 της Νέας Κηφισιάς στην αυλαία της 25ης αγωνιστικής.

Μετά το φινάλε της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του και με χαμηλές ταχύτητες και χωρίς τους Σπανούλη, Ντάνστον και Σλούκα που δεν αγωνίστηκαν πέρασε εύκολα από το Ζηρίνειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν «απογειώθηκαν» αγωνιστικά ωστόσο με τους προσφάτους τραυματίες Πρίντεζη και Περπέρογλου να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση και τον Σερμαντίνι που επέστρεψε στην Α1 να είναι επίσης θετικός ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της εντυπωσιακής νεοφώτιστης Νέας Κηφισιάς.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 31-38, 48-57, 67-75

Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 5, Λιακόπουλος 7, Κομποδιέτας 5, Σιούτης 3, Ψαθάς 6, Πίτερσον 2, Πετροδημόπουλος 6, Γουντς 4, Τσαλδάρης 2, Αντεγκμπόγιε, Κακιούζης 8, Μπάρλος 19.


Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 3, Σερμαντίνι 13, Περπέρογλου 10, Παπαπέτρου 6, Χριστοδούλου, Κόλινς 7, Σίμονς 5, Λοτζέσκι 4, Πρίντεζης 15, Μάντζαρης 4, Καββαδάς 8, Κατσίβελης

Δεν υπάρχουν σχόλια