Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός - Φιλικη ηττα απο τον Αχαρναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον Αχαρναϊκό στο "Γεώργιος Καλαφάτης" σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα O Μλάντεν Πέτριτς έπαι...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον Αχαρναϊκό στο "Γεώργιος Καλαφάτης" σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα
O Μλάντεν Πέτριτς έπαιξε για 60 λεπτά Ο Γιάννης Αναστασίου τσέκαρε την κατάσταση του Κροάτη, ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να βρίσκεται στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Ενα ημίχρονο αγωνίστηκε στο φιλικό και ο Τάσος Λαγός, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η ομάδα του Μενιδίου άνοιξε το σκορ στο 70' με εκτέλεση πέναλτι του Ντος Σάντος, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μωυσιάδη (85'), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το τέρμα του Αγγελιδάκη με την συμπλήρωση των 90'.

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Ταμπάκης, Τούντορ, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Χουχούμης, Λαγός (46’ Αναστασόπουλος), Δώνης, Σπυρόπουλος (46’ Μουζακίτης), Πέτριτς (60’ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Χριστόπουλος, Νιάρος, Παραράς, Μωυσιάδης, Λιαπάκης, Αθανασόπουλος, Καλογερόπουλος, Σάνον (46' Νεόφυτος), Ιορδανίδης, Ντε Πάουλα (46' Ντος Σάντος).

Αγωνίστηκαν επίσης: Γεωργιάδης, Αγγελιδάκης, Μαγγίνας, Τσουκαλάς, Παπαδόπουλος, Παπαναστασίου, Μακρυγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια