Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Π. Αγγελόπουλος: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν άψογος, να είναι έτσι και ο δικός μας»

Για ιστορική νίκη έκαναν λόγο οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ...


Για ιστορική νίκη έκαναν λόγο οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση της ομάδας τους στο ΟΑΚΑ ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσε συγχαρητήρια και στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στα ΜΜΕ αμέσως μετά τον τρίτο τελικό και το 2-1 των «ερυθρολεύκων» στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Πρόκειται για ιστορική νίκη. Καιρός ήταν μάλλον για τη νίκη μας εδώ. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή, ακόμα και σε αυτούς που δεν κάθισαν στον πάγκο αλλά στην κερκίδα».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα με την αποστολή του Ολυμπιακού και τις θέσεις τους στον πάγκο της ομάδας, σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα τώρα. Ο Γιαννακόπουλος κάνει κακό στην ομάδα του. Σήμερα αποφάσισε να βρει τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ; Σε κάθε ματς βρίσκονται 35 άτομα».

Τέλος, αναφερόμενος στον τελικό της Κυριακής στο ΣΕΦ επεσήμανε: «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας τελικός. Θέλω από τον κόσμο να είναι άψογος και να μας υποστηρίξει. Θέλω να πω και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως ήταν άψογος και θέλω και ο δικός μας να είναι έτσι».

Στη συνέχεια, τη «σκυτάλη» πήρε ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίο ανέφερε: «Σήμερα έγιναν πολλά και δεν είναι η στιγμή να τα πούμε σήμερα. Κάποια στιγμή θα τα πούμε. Να τελειώσουμε ομαλά και θα μιλήσουμε. Είπε ο κύρος Σχοινάς πως αν δεν βγει ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί και εμείς είπαμε να φύγουν για να αρχίσει το ματς».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε που έζησε το παιχνίδι από τον πάγκο του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είναι σαν να παίζεις εσύ, άλλη κατάσταση».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια