Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Ανακοίνωσε Παπαλάμπρο και Βενάκη ο Πανιώνιος ... «Πρώτη» τη Δευτέρα

Στο επιτελείο του Δημήτρη Τερεζόπουλου προστέθηκαν οι Γιώργος Παπαλάμπρου και Σήφης Βενάκης, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ Η ΠΑΕ Παν...

Στο επιτελείο του Δημήτρη Τερεζόπουλου προστέθηκαν οι Γιώργος Παπαλάμπρου και Σήφης Βενάκης, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Παπαλάμπρου στο προπονητικό επιτελείο. Ο Γιώργος Παπαλάμπρος αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή.Είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και έχει γεννηθεί στις 11/05/1970.Μεταξύ άλλων στην πλούσια καριέρα του έχει εργαστεί σε Παναθηναϊκό, Ιωνικό, ΟΦΗ, Ηρακλή, Λεβαδειακό, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Καλλιθέα, ενώ ήταν γυμναστής του Πανιωνίου και το 2006, αλλά και την περίοδο 2013-14.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό επιτελείο του Σήφη Βενάκη. Ο Σήφης Βενάκης είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A και θα έχει καθήκοντα βοηθού προπονητή.

Αντίστροφα μετρούν στον Πανιώνιο για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, άπαντες θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο για τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και για την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τερεζόπουλου. «Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου για την περίοδο 2014-15. Στις 18:30 θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλου», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια