Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πάει για τη Δευτέρα(6/10) το Άρης-ΑΕΚ

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η διεξαγωγή των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ καθώς ενώ αρχικά η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ...


Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η διεξαγωγή των προημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ καθώς ενώ αρχικά η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ο προημιτελικός με τον ΑΕΚ θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή η ΕΟΚ το… πήρε πίσω και ο αγώνας πάει για τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Εξαιτίας της απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού ως ένδειξη πένθους στην απώλεια της ζωής του φιλάθλου του Εθνικού, όλοι οι αγώνες όλων των αθλημάτων αναβλήθηκαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Άρης-ΑΕΚ, Απόλλων Πάτρας- Κόροιβος Αμαλιάδας και φυσικά το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ να είναι στο «αέρα».

Σήμερα λοιπόν, υπήρξε εις διπλούν εξέλιξη καθώς αρχικά η ΕΟΚ ενημέρωσε την ΚΑΕ Άρης πως ο προημιτελικός με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή. Ακολούθησε μάλιστα επίσημη ανακοίνωση των Θεσσαλονικιών για τα εισιτήρια όμως λίγη ώρα αργότερα η ανακοίνωση «εξαφανίστηκε». Τι συνέβη ; Η ΕΟΚ ειδοποίησε εκ νέου την διοίκηση του Άρη πως ο αγώνας δεν θα γίνει την Παρασκευή και η νέα και μέχρι στιγμής βέβαια ημερομηνία είναι για την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια