Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Ράιτ, εξετάζεται και ο Γιούιν

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Λιθουανία και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς «τρέχει» για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του «Εξάστερου». Έρχεται...


Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Λιθουανία και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς «τρέχει» για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του «Εξάστερου». Έρχεται αύριο(30/9) ο Τζουλιάν Ράιτ ενώ εξετάζεται και ο Ντάνιελ Γιούιν.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά προκειμένου να βρουν τον γκαρντ που θα αντικαταστήσει τον ΝτεΜάρκους Νέλσον για όσο διάστημα μείνει εκτός εξαιτίας του τραυματισμού του. Στο πλαίσιο του ψαξίματος λοιπόν, ο Ντάνιελ Γιούιν που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Κλίπερς, την Πρόκομ, την Αζόμβας, την Μπεσίκτας και πέρυσι στην Παρί Λεβαλουά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και η περίπτωσή του εξετάζεται έντονα.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό είναι εν αναμονή της αυριανής άφιξης του Τζουλιάν Ράιτ που συμφώνησε να δοκιμαστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τους συνεργάτες τους και αν τους πείσει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, καλύπτοντας το κενό στους ψηλούς.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια