Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες

Ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας(29/9) ο υφυπο...


Ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας(29/9) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των Εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ, αναφέρει: «Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής».

Πλέον, αυτό σημαίνει πως οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ του Άρη με την ΑΕΚ και του Απόλλωνα Πάτρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που ήταν προγραμματισμένοι για το προσεχές Σάββατο αναβάλλονται ενώ στον «αέρα» είναι και το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη(8/10) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια