Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Οριστικά την Πέμπτη το ντέρμπι των «αιωνίων και Τρίτη οι άλλοι δύο προημιτελικοί

Τελικά «κλείδωσαν» οι νέες ημερομηνίες των προημιτελικών καθώς με τη νέα και οριστική της απόφαση η ΕΟΚ όρισε τα Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π...


Τελικά «κλείδωσαν» οι νέες ημερομηνίες των προημιτελικών καθώς με τη νέα και οριστική της απόφαση η ΕΟΚ όρισε τα Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας για την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» δύο μέρες αργότερα την Πέμπτη.

Μετά την υπουργική απόφαση για την αναβολή όλων των αγώνων όλων των αθλημάτων έως και τις 6 Οκτωβρίου, η ΕΟΚ και αφού πρώτα άλλαξε τρεις φορές τις ημερομηνίες τελικά κατέληξε για τις 7 και 9 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει πως τελικά δεν επηρεάζεται το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό καθώς θα διεξαχθεί όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Το πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος τροποποιείται, μετά την κοινοποίηση στην ΕΟΚ, σήμερα 30/9 και ώρα 15.15 της πλήρους Υπουργικής απόφασης, η οποία διευκρινίζει ότι αναβάλλονται οι αθλητικές συναντήσεις έως και τις 6/10.

Έτσι οι αγώνες Άρης-ΑΕΚ και Απόλλων Π.-Κόροιβος Αμαλιάδας, της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν στις 7/10. Οι αγώνες της Γ' Φάσης θα διεξαχθούν την Πέμπτη 9/10».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια