Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΑΕΚ: «Διέλυσε» τον Κολοσσό με σούπερ Ίνγκλις και Σάκοτα

Πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Σάκοτα και Ίνγκλις να πραγματοποιούν νέα εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ «καθάρισε» εύκολα ...


Πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και με τους Σάκοτα και Ίνγκλις να πραγματοποιούν νέα εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ «καθάρισε» εύκολα τον Κολοσσό επικρατώντας με 96-73 στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Α1.

Οι Ροδίτες άντεξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο καθώς στο δεύτερο όταν η Ένωση ανέβασε «στροφές» μετέτρεψε το παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση.

Ο Κολοσσός μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα όμως πολύ γρήγορα η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό και πήρε μια μικρή διαφορά. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν κοντά και με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το 23-21 και το ημίχρονο με το ισόπαλο 41-41.

Ξεκινώντας λοιπόν, από το… μηδέν το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ εμφανίστηκε βελτιωμένη και με τους Σάκοτα και Ίνγκλις να είναι ασταμάτητοι πέτυχε 30 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και πήγε σε διψήφιο προβάδισμα.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα είχαν πια βάλει τις βάσεις για τη νίκη, ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και με τον αγώνα να έχει μετατραπεί σε «περίπατο» των γηπεδούχων η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 96-73 και πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 41-41, 71-57,  96-73

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ντελινινκάιτις 11, Σάκοτα 24, Κασελάκης 3, Πολυτάρχου 2, Καμπερίδης, Ουίλιαμσον 7, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 17, Μπούτρης, Μιλόσεβιτς 4, Ίνγκλις 28, Νίκολιτς.

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Λαρεντζάκης 2, Σιόλογκας, Καρίμ 8, Τζέιμς 23, Σμιθ 9, Στεφανίδης, Λίντεν, Τσάμης 14, Χάγκινς 3, Μπούλιαν 14.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια