Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τσόρι και Χαλκιαδάκης τα βραβεία της 32ης αγωνιστικής

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 32ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, στην ψηφοφορία που διοργαν...


Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής (MVP) της 32ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, στην ψηφοφορία που διοργανώνουν η διοργανώτρια, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα της ομάδας του με τον Πανιώνιο και άλλαξε τη ροή του επιτρέποντας στην ομάδα του να ισοφαρίσει σε 2-2 από 0-2, συγκέντρωσε το 38,02% των προτιμήσεων.

Δεύτερος ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης του Πλατανιά (29,74%), επίσης με πολύ καλή απόδοση στη νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού (2-0) και τρίτος ο Νίκος Καρέλης του Παναθηναϊκού (29,74%), που επίσης ξεχώρισε στην επιτυχία (2-0) επί της Ξάνθης.

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ θα απονεμηθεί στον Μπρούνο Χαλκιαδάκη του Εργοτέλη για το τέρμα του στην ήττα - καταδίκη της ομάδας του από την Κέρκυρα (1-2).

Ο Χαλκιαδάκης συγκέντρωσε το 65,56% των ψήφων, ενώ τον ακολούθησαν οι Ολιβιέ Μπουμάλ (Πανιώνιος, 17,44%) και ο Πελέ του Λεβαδειακού, που έλαβε το 17% των ψήφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια