Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

΄Όλοι παρόντες για τον Μάνουελ Ρόκα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την τελευταία εκτός έδρας συνάντηση της αγωνιστικής περιόδου 2014-20...


Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την τελευταία εκτός έδρας συνάντηση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με αντίπαλο την Βέροια.

Ο Πανθρακικός πρόκειται να αντιμετωπίσει την Βέροια εκτός έδρας και έχει ως ζητούμενο τους βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να μπορεί να ελπίζει σε παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο Μάνουελ Ρόκα αφού πρώτα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και χώρισε τους παίχτες σε γκρουπ έτσι ώστε να δουλέψουν τα απαραίτητα κομμάτια προπόνησης.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας είναι ότι πλην του Αντώνη Λαδάκη κανένας ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Μοναδική εξαίρεση ο Γιάννης Ποτουρίδης που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Ημαθίας.

Τέλος οι Νικολά Ντιγκινί και Ρομέου Ντος Σάντος Κοραντίνι που συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες θα εκτίσουν την ποινή τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Skoda Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια