Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σφαιρόπουλος: «Με ικανοποιεί ότι ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση»

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον Άρη πραγματοποιώντας νέα επιβλητική εμφάνιση και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε ...


Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών με τον Άρη πραγματοποιώντας νέα επιβλητική εμφάνιση και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου μετά τον δεύτερο ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς στο ΣΕΦ αναφερόμενος στη νέα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του τόνισε: «Zητούμενο μας στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ήταν να εμφανιστούμε και πάλι ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι καθώς το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με μεγάλη διαφορά και υπήρχε ο κίνδυνος να παρουσιαστούμε χαλαροί. Με ικανοποιεί το γεγονός πως ήμασταν έτοιμοι σε κάθε μας αντίδραση και πιστεύω πως επιβάλλαμε το ρυθμό μας από την αρχή. Πήραμε διψήφια διαφορά και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε πάλι συγκεντρωμένα, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σε άμυνα κι επίθεση και εκεί πήραμε μία μεγάλη διαφορά στο σκορ. Για μας είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-0 και οι παίκτες έκαναν πράξη τα όσα λέμε. Κάποιες φορές είναι λογικό να μην τα πετυχαίνουν, αλλά με ικανοποιεί ότι προσπάθησαν. Όπως είπε και ο κόουτς Πρίφτης είναι κέρδος η παρουσία τού Άρη στην τετράδα. Εμείς συνεχίζουμε. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη και πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη να κάνουμε αυτό που πρέπει, ώστε να προκριθούμε στους τελικούς».

Πέτγουεϊ: «Θέλαμε βελτίωση και συγκέντρωση και τα καταφέραμε»


Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στον δεύτερο ημιτελικό με τον Άρη τόνισε: «Θέλαμε να μπούμε στο ματς όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι και πιστεύω το καταφέραμε, κάνοντας καλή δουλειά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλαμε να παρουσιάσουμε και μία βελτίωση στα επιθετικά ριμπάουντ και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι να πετύχουμε την τρίτη νίκη και να περάσουμε στους τελικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια