Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Πρίφτης: «Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Άρης γνώρισε νέα πολύ «βαριά» ήττα στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε γιατί η ομάδα του παρουσίασε τόσ...


Ο Άρης γνώρισε νέα πολύ «βαριά» ήττα στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε γιατί η ομάδα του παρουσίασε τόσο κακή εικόνα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον δεύτερο ημιτελικό στο ΣΕΦ και τη νέα πολύ «βαριά» ήττα ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξήγησε γιατί ο Άρης ήταν τόσο κακός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Για μας είναι μία δύσκολη εμπειρία, δεν είμαστε ανταγωνιστικοί, ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό ρυθμό και είναι δύσκολο να τον  ακολουθήσουμε ενεργειακά, σωματικά και αριθμητικά. Έχουν σωστή νοοτροπία. Η δική μου ερμηνεία των δύο εμφανίσεων που είναι κακές, δείχνουν το μέγεθος της επιτυχίας του Άρη να είναι στην τετράδα. Κυρίως στην προσπάθεια των παικτών όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο για μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Δε μπορούμε να κάνουμε προσθήκες, είμαστε χωρίς τρεις παίκτες. Ο Νέιμικ ίσως παίξει στη συνέχεια των πλέι οφ. Για όσους καταλαβαίνουν τη δυσκολία των πλέι οφ είναι πολύ δύσκολο τόσοι λίγοι αριθμητικά να παίζουμε ματς κάθε 2-3 μέρες. Όχι απλά ματς, αλλά ματς πολύ έντονα με υψηλές απαιτήσεις και  ποιοτικά. Θα ξεκουραστούμε και περιμένουμε τον Ολυμπιακό για το τρίτο ματς στην Θεσσαλονίκη όπου θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι».

Βεζένκοφ: «Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της σεζόν»

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εκπροσωπώντας στη συνέντευξη Τύπου τους παίκτες του Άρη τόνισε: «Δεν ματσάραμε στην ενέργεια τους αντιπάλους μας. Θα δούμε τα λάθη μας και στην Θεσσαλονίκη θα φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Η διαφορά των 35 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα μας όλη τη σεζόν».



Δεν υπάρχουν σχόλια