Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚ: Ρεπό στο γήπεδο, παραμένει εκτός ο Βον (photo)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά το τριήμερο στην Αθήνα για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό και παρόλο που ο Σούλης Μαρκόπουλο...


Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά το τριήμερο στην Αθήνα για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό και παρόλο που ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του εκείνοι πήγαν για προπόνηση. Παραμένει εκτός ο Βον, θα δοκιμάσει την Κυριακή(31/5).

Μετά την κούραση με τους δύο συνεχόμενους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλησε να ξεκουράσει για σήμερα(29/5) τους παίκτες του όμως οι περισσότεροι βρέθηκαν στην Πυλαία για να προπονηθούν με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη. Οι περισσότεροι πέρασαν από το «Παλατάκι» για για θεραπεία, ατομικό πρόγραμμα, σουτ και βάρη, υπό την επίβλεψη φυσικά του Σούλη Μαρκόπουλου.

Όσον αφορά τον Τζουλιάν Βον που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στους δύο ημιτελικούς της Αθήνας εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί, εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Σαμαρά και το διάστρεμμα που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για δύο ακόμη ημέρες και θα δοκιμάσει να μπει στην προπόνηση της Κυριακής.


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια