Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σάκοτα: «Είμαι πολύ περήφανος για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη»

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο αρχηγός της, ο Ντούσαν Σάκοτα δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια. Ο έμπειρ...


Η ΑΕΚ επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο αρχηγός της, ο Ντούσαν Σάκοτα δήλωσε πως αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια.

Ο έμπειρος φόργουορντ που ανέλαβε την αρχηγία της Ένωσης μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Πολυτάρχου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ντούσαν Σάκοτα έκανε λόγο για μεγάλη υπερηφάνεια και για επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που ανήκει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καταρχήν, αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που είμαι στέλεχος της ΑΕΚ γιατί νιώθω πως όλοι μαζί βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε η ομάδα αυτή να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. 

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν και θα είναι πάντα κάτι το οποίο θα είναι συνώνυμο με το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ. Από κει και πέρα, η δουλειά η δικιά μας θα είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να κρατήσουμε την ΑΕΚ σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούμε να την ανεβάζουμε συνεχώς».


Eπιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια