Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Τζόρτζεβιτς: «Όλα… τέλεια»

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Αλέξαντερ Τζόρτζεβιτς μιλώντας για το α...


Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Αλέξαντερ Τζόρτζεβιτς μιλώντας για το αποτέλεσμα της κλήρωσης τόνισε πως όλα είναι τέλεια.

Η κλήρωση έφερε την συνάντηση των δύο «αιωνίων» ξανά στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον αγώνα να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ στις 7 Οκτωβρίου και ο προπονητής του Παναθηναϊκού με δήλωσή του για το αποτέλεσμα της κλήρωσης τόνισε πως όλα είναι τέλεια και όπως τα περίμεναν.

Συγκεκριμένα μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του Τριφυλλιού(paobc.gr) ο Σέρβος κόουτς ανέφερε: «Όλα είναι καλά… Τέλεια θα έλεγα. Η κλήρωση ήταν ακριβώς όπως την περίμενα. Τα πράγματα είναι απλά: Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις τους καλύτερους δυνατούς αντιπάλους. Είναι ένα έργο το οποίο πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δεν υπάρχουν σχόλια