Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Σημαντική ενίσχυση με Κονέ ο Απόλλων

Μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, ο Εμμάνουελ Κονέ είπε το "ναι" στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι "κυανόλευκοι&quo...

Μετά από διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, ο Εμμάνουελ Κονέ είπε το "ναι" στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι "κυανόλευκοι" έφτασαν στο deal με τον Ιβοριανό άσο αργά το βράδυ του Σαββάτου, μια μεταγραφή που πέρασε από ... 40 κύμματα.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η "Ελαφρά Ταξιαρχία" τινάζει την μπάνκα στον αέρα και προσθέτει ένα πολύτιμο "εργαλείο" στη μηχανή της, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμιο Κύπελλο. Η μεταγραφή του Κονέ είναι η πιο δαπανήρη στο καλοκαιρινό "παζάρι" της Football League!

Ο Εμμανουέλ Κουαματιέν Κονέ όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήθηκε στις 31 Δεκέμβριου 1986 και είναι κάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου. Στην Ελλάδα ήρθε πριν από ενάμιση χρόνο για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Την σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε σε 31 ματς σκοράροντας 7 τέρματα, ενώ πέρσι σε 17 αγώνες βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές.

Ο Εμμάνουελ Κονέ πριν έρθει στην χώρα μας αγωνίστηκε στην Ligue 2 της Γαλλίας με την Σεντάν, έχοντας συνολικά 45 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ρουμανία με την Κλούζ έχοντας 41 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ έχει και 8 συμμετοχές στο Champions League. Στην Κλούζ ο Κονέ πανηγύρισε το νταμπλ το 2008 και την κατάκτηση του κυπέλλου Ρουμανίας την αμέσως επόμενη χρονιά. Με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010. Συνολικά με την Εθνική ομάδα έχει καταγράψει 15 συμμετοχές.

mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια