Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Μάρκοβιτς: «Ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες ο ΠΑΟΚ»

Λίγες μέρες μετά τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας ο Νίκολα Μάρκοβιτς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσει...


Λίγες μέρες μετά τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ αλλά και την έναρξη της προετοιμασίας ο Νίκολα Μάρκοβιτς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ που αποτελεί ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Δικέφαλο αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Αρχικά αναφερόμενος στην μέχρι τώρα προετοιμασία τόνισε: «Αυτή η περίοδος είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε σκληρά, να λειτουργήσουμε με σωστή νοοτροπία για να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας, ο καθένας ξεχωριστά και όλη η ομάδα, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν σε αυτή την δύσκολη περίοδο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι νέο αλλά παράλληλα και οικείο περιβάλλον για εκείνον σχολίασε: «Είναι ένα νέο περιβάλλον για μένα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο άγνωστο. Γνωρίζω όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχω παίξει στη Θεσσαλονίκη, έχω έρθει στην πόλη πολλές φορές, οπότε δεν είναι και τόσο άγνωστο και αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό. Περιμένω, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου πιστεύω, να έρθει και η ώρα των φιλικών αγώνων».

Κατόπιν, μιλώντας για την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, επεσήμανε: «Πάντα θα μπαίνουμε στο γήπεδο για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη νωρίς, αν δεν ξεκινήσουν τα παιχνίδια ώστε να έχεις τα πρώτα συμπεράσματα δεν μπορείς να πει με βεβαιότητα κάτι, αλλά ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι έμπειροι και ο κόουτς ακόμη περισσότερο και ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλές φιλοδοξίες».

Τέλος, ο Νίκολα Μάρκοβιτς αναφέρθηκε και στην χθεσινή(28/8) κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε αντίπαλο του ΠΑΟΚ το Ρέθυμνο: «Σαφώς και είναι πολύ σημαντικό και πολύ θετικό να ξεκινάμε από το δικό μας γήπεδο και μαζί με τους φιλάθλους μας τα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν. Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρουμε τίποτα για τον αντίπαλο. Και πάλι όμως, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ. Πρέπει να γίνει πλεονέκτημά μας πραγματικό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και αυτό το παιχνίδι, αλλά και τον πρώτο αγώνα για το Eurocup, μία εβδομάδα αργότερα». 


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια