Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κάρτερ, αύριο(29/9) η απολογία του Όρτον

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το φιλικό της Τετάρτης(30/9) με την Εφές αλλά και την έναρξη των επί...


Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το φιλικό της Τετάρτης(30/9) με την Εφές αλλά και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της καθώς ο Μαρκ Κάρτερ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Αύριο(29/9) απολογείται ο Ντάνιελ Όρτον.

Χωρίς τον Μαρκ Κάρτερ θα συνεχίσει ο Ντράγκαν Σάκοτα την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Αναντολού Εφές αλλά και την έναρξη της Α1 και του Eurocup καθώς ο Αμερικανός γκαρντ μετά τις σημερινές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ, Ηρακλή Πατσόπουλο διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού του. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για 10 με 15 μέρες και όπως είναι λογικό χάνει το φιλικό της Τετάρτης με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.
Από κει και πέρα, αύριο (29/09, 15:30) τελικά θα απολογηθεί ενώπιον της διοίκησης της ΑΕΚ ο Ντανιέλ Όρτον. Ο Αμερικανός σέντερ υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα για τα οποία καλείται να δώσει εξηγήσεις και πλέον δεν αποκλείεται να μην συνεχίσει στην Ένωση.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια